Сирні пиріжки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 15 хв.
Легше рецепта таких смачних пиріжків знайти просто неможливо! За якихось 15 хвилин ви зможете приготувати справжній кулінарний шедевр, який можна буде подавати до чаю або просто на сніданок.
Опис приготування:
Щоб дізнатися, як приготувати сирні пиріжки смажені, досить просто прочитати цей рецепт. Ви здивуєтеся, наскільки це блюдо доступне і смачне. Доклавши мінімум зусиль, ви зможете приготувати повноцінний сніданок або полуденок для всієї родини.
- Сир - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 10 Ст. Ложок
- Яблука - 10 штук (для начинки)
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
У глибокий посуд викладіть сир, попередньо перетерши його через сито. Вбийте два яйця і всипте просіяне борошно і цукор. Додайте соду і сіль. Замісити тісто.
Розріжте тісто на рівні частини. Присипте робочу поверхню борошном і за допомогою качалки розкачайте кожну з частин в товстий млинець. Яблука вимийте, зріжте шкірку і серцевину, натріть на великій тертці. Ложкою викладайте начинку на коржі, добре защіпнув краю. Сфорязикні пиріжки обсмажте з обох сторін на розпеченій олії.
Подавайте пиріжки гарячими, посипавши цукровою пудрою.