Рецепт Сирне суфле зі сливами фото

Сирне суфле зі сливами
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яйця , Слива
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Суфле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите карамелізовані фрукти, обов'язково подивіться, як приготувати сирне суфле зі сливами, ніжне, повітряне та смачне. Зливи надають особливий аромат цієї страви, спробуйте!

Опис приготування:

Напевно, немає випічки, ніжніше суфле. Така солодкість припаде до смаку як любителям сиру, так і любителям фруктів, адже в якості прикраси і родзинки в цьому рецепті використані карамелізовані слив, дуже красиві, м'які і ароматні. Рекомендую брати щільні сливи, щоб вони краще зберегли форму під час приготування. Більш того, обов'язково дайте суфле трохи підпічок без слив, щоб воно добре пропеклося, після чого викладіть сливи і продовжуйте випікати до готовності.

  • Сир - 250 грам
  • Крем 25% жирності - 100 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 40 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Зливи - 120-140 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Цукор (для слив) - 1 Ст. Ложка
сирне суфле зі сливами - фото крок 1
1. Сир змішайте за допомогою блендера зі сметаною, яйцем, цукром. Додайте манку, ванільний цукор і крохмаль. Збийте блендером протягом хвилини.
сирне суфле зі сливами - фото крок 2
2. Форми для випічки змастіть вершковим маслом і розлийте в них сирну масу. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
сирне суфле зі сливами - фото крок 3
3. На невеликому вогні розтопіть вершкове масло, додайте цукор і, постійно помішуючи, дайте суміші закипіти. Додайте нарізані сливи і тушкуйте їх протягом 5 хвилин.
сирне суфле зі сливами - фото крок 4
4. Викладіть готові сливи на суфле і відправте в духовку при температурі 160 градусів на 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти