Сирна запіканка з цукатами
(покроковий рецепт з фото)
Солодка, смачна, ароматна запіканка, приготована на пару, подобається всім! Дивіться фотографії і дотримуйтесь опису, як приготувати сирну запіканку з цукатами - і все у вас вийде!
Сьогодні я розповім, як приготувати сирну запіканку з цукатами. Це дуже просто і досить швидко, а виходить дуже смачно. Таку запіканку люблять і дорослі, та діти. А подавати її можна як теплою на сніданок, так і холодної як десерт.
- Сир - 400 грам
- Цукати - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте продукти для запіканки. Порада: для запіканок найкраще підходить вологий сир, неперетравленої і не сухий. Інакше грудочки сиру будуть відчуватися в готовій страві.
У чашу блендера складіть сир, яйця, цукор, щіпку солі, борошно і ванілін.
Зробіть сир з іншими інгредієнтами однорідної пластичної масою.
Додайте в сирну суміш цукати. У попередній обробці вони не потребують. Цукати вибирайте на свій смак, можна урізноманітнити їх в'яленої журавлиною, курагою, чорносливом, вишнею, родзинками і т.Д. Я вибрала сушений ананас. Перемішайте сир з цукатами.
Викладіть суміш у форму пароварки. Встановіть форму з запіканкою в пароварку і включіть її на 50-60 хвилин. Можна запекти і в духовці при 180 градусах, в такому випадку на це піде хвилин 35-40.
Запіканка готова! Дайте їй повністю охолонути, поріжте на шматочки і подайте до столу з фруктовим варенням, згущеним молоком і т.Д.