Сирна запіканка з бананом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть сирні запіканки? Тоді ось вам рецепт приготування дуже смачної і оригінальною сирної запіканки з бананом в мультиварці: готується просто, зате виходить шалено ніжно і оригінально!
Щоб зробити сирну запіканку повітряної і ніжною по консистенції, треба збити і окремо ввести білки. Готова запіканка може злегка осісти при охолодженні, але в холодному вигляді вона набагато смачніше. До того ж, якщо змастити її кремом, дайте їй настоятися. Для приготування сирної запіканки з бананом в мультиварці вибирайте некислий, середньої жирності сир.
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Банан - 2 штуки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Пакетик ваніліну - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Змішайте сир і порізаний банан.
Збийте їх блендером.
Belk відділ Желтков. Додайте жовтки до сиру з бананом. А білки поки відправте в холодильник, щоб охололи.
Розтопіть або розм'якшіть масло вершкове, додайте його до сиру і жовтків. А також всипте цукор (до речі, цукор раджу додавати на смак: хтось любить солодке, хтось - ні).
Розтопіть або розм'якшіть масло вершкове, додайте його до сиру і жовтків. А також всипте цукор (до речі, цукор раджу додавати на смак: хтось любить солодке, хтось - ні).
Додайте потім манку і крохмаль в сирну масу, також додаємо розпушувач і ванілін. Все ретельно перемішайте, можете скористатися віночком. У масі не повинно бути грудочок.
Охолоджені білки збийте міксером з дрібкою солі до білої піни.
Акуратно підмішати збиті білки до сирної маси.
Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Перекладіть рівномірно і акуратно масу сирну в чашу.
Увімкніть режим "випічка" з 65 хвилин.
Потім дайте готової запіканці охолонути прямо в чаші, перекладіть її на решітку або плоску тарілку.
Готову сирну запіканку з бананом в мультиварці можете покрити глазур'ю або сметанним кремом. А потім посипте кондитерськими прикрасами або горішками.
Приємного чаювання!