Рецепт Сирна запіканка в мікрохвильовці дієтична фото

Сирна запіканка в мікрохвильовці дієтична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Десерти

Ця дуже смачна сирна запіканка в мікрохвильовці дієтична може стати відмінним сніданком і для дітей, і для дорослих. До того ж, це блюдо ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю вагою.

Сирна запіканка в мікрохвильовці дієтична в домашніх умовах готується всього за якихось 10 хвилин.

1. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб позбутися від грудочок і зробити його текстуру більш повітряної. Сир бажано брати нежирний або зниженої жирності.

2. У протертий сир вбити яйце.

3. Додати трохи цукру або меду і дрібку ваніліну (при бажанні можна замінити на корицю).

4. Все ретельно перемішати.

5. Викласти сир у жароміцних форму і відправити в мікрохвильовку на 7-8 хвилин.

6. Після сигналу залишити запіканку ще на 2-3 хвилини, а потім можна подавати до столу.

Рецепт приготування сирної запіканки в мікрохвильовці дієтичної може бути доповнений також сухофруктами або цукатами. Для аромату можна додати цедру апельсина, лимона або тертий корінь імбиру. Подавати блюдо можна зі свіжими фруктами або нежирною сметаною. Також можна використовувати фруктовий сироп.

  • Сир - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
Сирна запіканка в мікрохвильовці дієтична в домашніх умовах готується всього за якихось 10 хвилин.

1. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб позбутися від грудочок і зробити його текстуру більш повітряної. Сир бажано брати нежирний або зниженої жирності.

2. У протертий сир вбити яйце.

3. Додати трохи цукру або меду і дрібку ваніліну (при бажанні можна замінити на корицю).

4. Все ретельно перемішати.

5. Викласти сир у жароміцних форму і відправити в мікрохвильовку на 7-8 хвилин.

6. Після сигналу залишити запіканку ще на 2-3 хвилини, а потім можна подавати до столу.

Рецепт приготування сирної запіканки в мікрохвильовці дієтичної може бути доповнений також сухофруктами або цукатами. Для аромату можна додати цедру апельсина, лимона або тертий корінь імбиру. Подавати блюдо можна зі свіжими фруктами або нежирною сметаною. Також можна використовувати фруктовий сироп.

Схожі рецепти