Сирна запіканка по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.
Сирну запіканку по ГОСТу завжди готували, як правило, в дитячих установах: дитячих садах і школах. Блюдо дієтичне, ніжне і дуже смачне.
Опис приготування:
Готується сирна запіканка по ГОСТу дуже просто і швидко. ГОСТЬОВА - стандарт якості, який відповідав потребам дитячого організму. Цукора в запіканці зовсім небагато. Протягом 10 хвилин ви змішуєте все інгредієнти, інше за вас робить духовка. Сир беріть не дуже жирний.
- Сир - 400 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 40 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування сирної запіканки.
Сир викладіть в миску.
Додайте яйце.
Налейте молоко.
Збийте блендером сир, яйце і молоко.
Всипте сіль і цукор.
А також манну крупу.
Перемішайте всі інгредієнти для запіканки.
Викладіть сирну суміш у форму для запікання.
Готуйте сирну запіканку в духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.
Готову запіканку трохи охолодіть, наріжте на порції і подавайте до столу зі сметаною, медом, згущеним молоком.