Рецепт Сирна паска в брикетах фото

Сирна паска в брикетах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Напередодні світлого свята Великодня в продажу можна помітити спеціальні брикети, за допомогою яких можна зробити прекрасну фігурну паску пірамідальної форми. Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування сирної паски в брикетах. Сирна паска вважається дуже корисною і, до того ж, подобається не тільки дорослим, але і дітям. Щоб надати святкового страви красивий і ошатний вигляд, охолодіть паску в спеціальних брикетах-формочках. Хай щастить!

  • Сир - 600 грам (жирний)
  • Крем - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яєчні жовтки - 3 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Ізюм - 50 грам
сирна паска в брикетах - фото крок 1
За допомогою погружного блендера ретельно розтираємо сир.
сирна паска в брикетах - фото крок 2
Промиті родзинки заливаємо гарячою водою на 30 хвилин.
сирна паска в брикетах - фото крок 3
Яєчні жовтки збиваємо з цукром і сметаною до отримання кремоподібної маси.
сирна паска в брикетах - фото крок 4
Перетертий сир з'єднуємо з вершковим маслом кімнатної температури. Перемішуємо занурювальним блендером.
сирна паска в брикетах - фото крок 5
Тепер додаємо збиті жовтки. Перемішуємо.
сирна паска в брикетах - фото крок 6
Отриману масу відправляємо на водяну баню. При безперервному помішуванні витримуємо 25 хвилин. Потім знімаємо з вогню і ставимо каструлю в ємність з холодною водою, щоб повністю остудити масу.
сирна паска в брикетах - фото крок 7
З'єднуємо сирну масу з родзинками, наповнюємо нею формочки-брикети. Ставимо в холодильник на 1 добу. Смачного!

Схожі рецепти