Сирна паска в брикетах
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні світлого свята Великодня в продажу можна помітити спеціальні брикети, за допомогою яких можна зробити прекрасну фігурну паску пірамідальної форми. Спробуйте, вам сподобається!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування сирної паски в брикетах. Сирна паска вважається дуже корисною і, до того ж, подобається не тільки дорослим, але і дітям. Щоб надати святкового страви красивий і ошатний вигляд, охолодіть паску в спеціальних брикетах-формочках. Хай щастить!
- Сир - 600 грам (жирний)
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яєчні жовтки - 3 штуки
- Цукор - 150 грам
- Ізюм - 50 грам
За допомогою погружного блендера ретельно розтираємо сир.
Промиті родзинки заливаємо гарячою водою на 30 хвилин.
Яєчні жовтки збиваємо з цукром і сметаною до отримання кремоподібної маси.
Перетертий сир з'єднуємо з вершковим маслом кімнатної температури. Перемішуємо занурювальним блендером.
Тепер додаємо збиті жовтки. Перемішуємо.
Отриману масу відправляємо на водяну баню. При безперервному помішуванні витримуємо 25 хвилин. Потім знімаємо з вогню і ставимо каструлю в ємність з холодною водою, щоб повністю остудити масу.
З'єднуємо сирну масу з родзинками, наповнюємо нею формочки-брикети. Ставимо в холодильник на 1 добу. Смачного!