Рецепт Сирна паска з шоколадом фото

Сирна паска з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 дн. 0 г. 0 хв.

Наближається свято і ви в пошуку нових цікавих рецептів? Тоді пропоную вашій увазі дивовижний варіант - сирна паска з шоколадом.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування сирної паски з шоколадом тільки на перший погляд здається складним. Для початку необхідно протерти через сито сир (якщо сир рідкий, краще заздалегідь покласти його під прес). Викласти в глибоку миску.

2. Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до однорідності.

3. Додати ванілін і відокремлені від яєць жовтки. Отриману масу додати в миску з сиром.

4. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи.

5. Ізюм вимити, обдати окропом і просушити. При бажанні можна нарізати його пополам.Соедініть з сиром і перемішати.

6. Шоколад найкраще попередньо відправити в морозилку на 10-15 хвилин. Достав шоколад, дуже швидко натерти його на тертці, додати в сирну масу і ретельно перемішати. Також можна подрібнити шоколад ножем, тоді шматочки будуть більшими.

7. Форму застелити марлею і викласти сирну масу. Закрити всі краї і поставити зверху вантаж.

8. Сирна паска з шоколадом в домашніх умовах повинна постояти під пресом мінімум 2 дня. Після цього можна звільнити паску з форми і подавати до столу.

  • Сир - 1 кілограм
  • Жовтки - 2 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 200-250 грам
  • Крем - 150 грам
  • Шоколад - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам (по бажанню)
  • Ваніль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування сирної паски з шоколадом тільки на перший погляд здається складним. Для початку необхідно протерти через сито сир (якщо сир рідкий, краще заздалегідь покласти його під прес). Викласти в глибоку миску.

2. Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до однорідності.

3. Додати ванілін і відокремлені від яєць жовтки. Отриману масу додати в миску з сиром.

4. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи.

5. Ізюм вимити, обдати окропом і просушити. При бажанні можна нарізати його пополам.Соедініть з сиром і перемішати.

6. Шоколад найкраще попередньо відправити в морозилку на 10-15 хвилин. Достав шоколад, дуже швидко натерти його на тертці, додати в сирну масу і ретельно перемішати. Також можна подрібнити шоколад ножем, тоді шматочки будуть більшими.

7. Форму застелити марлею і викласти сирну масу. Закрити всі краї і поставити зверху вантаж.

8. Сирна паска з шоколадом в домашніх умовах повинна постояти під пресом мінімум 2 дня. Після цього можна звільнити паску з форми і подавати до столу.

Схожі рецепти