Сирна кето-запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачна і корисна випічка для тих, хто вважає за краще періодично дотримуватися кето-дієти. В основі молочні продукти, корисні жири, сухофрукти, насіння, горіхи. Спробуйте!
Для запіканки, обов'язково, вибираємо добре віджатий сир. Кето-запіканка виходить ніжною і злегка солодкуватого завдяки кокосовій стружці. Її можна подати з меленої фруктозою або з медом.
- Сир - 600-700 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Стружка кокосова - 100 грам
- Чорнослив - 7-10 штук
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Ванільна есенція - За смаком
- Фруктоза - 1 Чайна ложка
Підготуємо інгредієнти.
У миску вбиваємо яйця і додаємо сіль. Збиваємо віночком до піни.
Додаємо сир і сметану. Все перемішуємо занурювальним блендером.
У сирну масу насипаємо кокосову стружку і насіння кунжуту.
Додаємо нарізану шматочками курагу і ваніль. Все перемішуємо.
Сирну масу з наповнювачами викладаємо в силіконову форму і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Потім, вимикаємо духовку і залишаємо ще на 10 хвилин.
Запіканка готова. Фруктозу подрібнюємо на кавомолці і посипаємо запіканку. Смачного!