Рецепт Сир «Філадельфія» в домашніх умовах фото

Сир «Філадельфія» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
На святковий стіл , На сніданок
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Перед вами класичний рецепт сиру"Філадельфія" в домашніх умовах, який доповнить ваші салати, роли і стане відмінним варіантом для перекусу.

Опис приготування:

Оригінальний рецепт приготування сиру"Філадельфія" в домашніх умовах неможливий без спеціального компонента - закваски. Якщо закваску не вдалося знайти, можна експериментувати зі складом, намагаючись наблизити смак до оригіналу.

  • Молоко - 1 літр
  • Дріжджі + фермент - 1 штука
сир
1. У зручну форму налити молоко. Зазвичай закваска розрахована на 3 літра молока, але при бажанні її можна розділити і приготувати стільки, скільки потрібно.
сир
2. Закваску попередньо дістати з холодильника, щоб вона трохи полежала при кімнатній температурі і ввести в молоко. Зазвичай на заквасці зазначена необхідна температура молока і його кількість. Приблизно через 3 хвилини акуратно розмішати закваску в молоці.
сир
3. Це досить простий рецепт сиру"Філадельфія" в домашніх умовах (хоча багато що залежить від типу закваски), так що далі потрібно просто накрити ємність харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 10-12 годин.
сир
4. Приблизно через 10 годин сир почне густіти, але ще не досягне потрібної консистенції.
сир
5. Рецепт приготування сиру"Філадельфія" в домашніх умовах виходить на фінішну пряму - залишилося тільки викласти його на марлю, звернувши її в 4 рази, і дати стекти сироватці. Готовий сир можна відразу подавати до столу або доповнити його спеціями за смаком або травами.

Схожі рецепти