Штрудель з заварним кремом та фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сподіваюся, що і Ви захочете приготувати цей смачний штрудель. Тим більше, що при мінімум витрат Ви отримаєте чудовий результат!
Кількість порцій: 4
- Листкове тісто - 500г Грам
- Сир - 150г Грам
- Цукор - За смаком
- Яблуко - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Заварний крем - 1 штука (пачка)
- Жовток - 1 штука
Яблуко і апельсин нарізати кубиками
Додати цукор. Викласти яблука і апельсин в каструлю .Тому на повільному вогні до м'якості яблук
Приготувати за інструкцією заварний крем.Яблокі і апельсин злегка остудити, додати до них сир і заварний крем.
Листкове тісто розкачати в пласт. Розподіліть начинку, акуратно згорніть пласт трубочкою
Перекладіть штрудель на деко, змастіть жовтком і відразу відправте випікатися в розігріту духовку до 200С на 25-30хв.
Готовий штрудель за бажанням присипте цукровою пудрою. Подавайте з ягідним киселем або чаєм!
Смачного!
Смачного!