Рецепт Шоколадно-горіхові цукерки фото

Шоколадно-горіхові цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Горіхи , Грецькі горіхи , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 36
Час приготування: 3 г. 0 хв.

На кожне свято, особливо на Новий Рік, Різдво, День народження, намагаюся зробити кілька видів солодощів: торти, печиво та ін. Дуже простий рецепт, як приготувати шоколадно-горіхові цукерки.

Опис приготування:

Якщо у вас є мікрохвильова піч, приготування не займе багато часу. Їх можна зробити на плиті, тоді стежте, щоб шоколад не згорів. Можна використовувати білий, молочний або чорний. Горіхи вибирайте до смаку або ті, що є, зазвичай використовую волоські або арахіс. Всього пару годин - і смачні, домашні цукерки у мене на столі.

  • Шоколад - 450 грам
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Горіхи волоські - 3/4 склянки
шоколадно-горіхові цукерки - фото крок 1
1. У миску викладіть шоколад (нарубати плитку або використовуйте чіпси), додайте до нього сіль і згущене молоко.
шоколадно-горіхові цукерки - фото крок 2
2. Надішліть миску на 2 хвилини в мікрохвильову піч, розтопіть суміш при 50% потужності машини. Дістаньте миску і перемішайте, потім знову відправте на 1 хвилину.
шоколадно-горіхові цукерки - фото крок 3
3. Якщо шоколад все ще не розплавився, продовжуйте топити його в мікрохвильовці з 30 секундним інтервалом. Тим часом наріжте волоські горіхи і змішайте їх з шоколадом.
шоколадно-горіхові цукерки - фото крок 4
4. Викладіть масу в форму і розрівняйте, відправте в холодильник на 2-3 годину.
шоколадно-горіхові цукерки - фото крок 5
5. Перекладіть остигнула і сформувалася суміш з форми на дошку і наріжте шматочками. Готові цукерки перекладіть в контейнер або подавайте відразу.

Схожі рецепти