Рецепт Шоколадний медовик ПП фото

Шоколадний медовик ПП
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Мед
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Харчуватися правильно і при цьому не відмовлятися від десертів можливо! За уязика, що десерти приготовлені з правильних інгредієнтів. Так давайте приготуємо смачний і соковитий медовик за цим рецептом.

Опис приготування:

Харчуватися правильно не означає, що потрібно відязикатися від борошняних виробів і солодких десертів. Якщо готувати і їсти з розумом, можна дозволяти собі абсолютно всі страви. Я розповім вам, як приготувати шоколадний медовик ПП, ви його спече і переконайтеся, що правильна їжа - це смачно. Рецепт дуже простий і дуже легкий, у вас все вийде!

  • Борошно пшеничне - 2 склянки (цільнозерновий)
  • Яйця - 2 штуки
  • Чай - 1 Склянка (міцний)
  • Мед - 3-4 Ст. Ложок (у мене мед густий, тому ложка виходила з гіркою)
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 400 мілілітрів
шоколадний медовик ПП - фото крок 1
Борошно змішати з какао-порошком і розпушувачем.
шоколадний медовик ПП - фото крок 2
Чай нам знадобиться міцно заварений, і він повинен бути холодним. Мед у мене густий, набирала 3 ложки як набиралося (тобто з гіркою).
шоколадний медовик ПП - фото крок 3
Розчиняємо мед в чаї.
шоколадний медовик ПП - фото крок 4
І вводимо все рідкі інгредієнти в борошно. Ретельно перемішуємо до однорідності.
шоколадний медовик ПП - фото крок 5
Виливаємо тісто в форму для випічки. У мене силіконова, діаметром 26 см. Можна пекти медовик і в формі меншого розміру, в цьому випадку він вийде вище.
шоколадний медовик ПП - фото крок 6
І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Перевіряємо готовність дерев'яною зубочисткою.
шоколадний медовик ПП - фото крок 7
Даємо готовому Медовик охолонути, а потім можна залити розтопленим шоколадом і насолоджуватися. А можна зробити торт. Розрізаємо його на дві частини.
шоколадний медовик ПП - фото крок 8
І промазуємо нежирним ягідним йогуртом.
шоколадний медовик ПП - фото крок 9
Накриваємо другим коржем, змащуємо верхівку.
шоколадний медовик ПП - фото крок 10
Ну і прикрашаємо за своїм бажанням. Можна розтопленим гірким шоколадом, а можна просто натерти шоколад на тертці або покришити на дрібні шматочки.
шоколадний медовик ПП - фото крок 11
Після просочення через пару годин, медовик виходить дуже ароматним, соковитим і смачним.

Схожі рецепти