Рецепт Шоколадний медовик «Спартак» фото

Шоколадний медовик «Спартак»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Це дуже смачний тортик з медово-шоколадними коржами і заварним кремом, та ще й з малиною! Найсмачніше медовика Ви ще не пробували. Ділюся рецептом, як приготувати шоколадний медовик "спартак" .

Абсолютно нескладний рецепт такого смачного торта повинен бути в арсеналі у кожної господині. Замість малини можна використовувати будь-які ягоди або навіть фрукти. Прекрасний смак медово-шоколадного торта складно передати словами!

  • Борошно - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 150 грам
  • Олія - 50 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів (в вершках)
  • Цукор - 150 грам (в вершках)
  • Олія - 150 грам (в вершках)
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (в вершках)
  • Борошно - 3 Ст. Ложки (в вершках)
  • Малина - За смаком
шоколадний медовик
1. Для приготування тіста в каструлю з товстим дном відправте 150 грам цукру, яйце, олія, мідь, молоко і соду.
шоколадний медовик
2. Варіть на повільному вогні до збільшення маси в об'ємі (близько 10 хвилин). Помішуйте.
шоколадний медовик
3. Просійте борошно разом з какао і замісити тісто. Залиште його на 20-30 хвилин.
шоколадний медовик
4. Подпиліть дошку борошном, злегка обомніте тісто руками. Потім зробіть ковбаску і розділіть на 7 частин.
шоколадний медовик
5. На пергаменті розкачайте тонко кожен шматочок тіста і за допомогою тарілки виріжте коло. Наколи його виделкою, перекладіть на деко і випікайте 8-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
шоколадний медовик
6. Для приготування крему змішайте в каструлі яйця, цукор, борошно, крохмаль, ванільний цукор, а потім влийте молоко. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння.
шоколадний медовик
7. В охолоджений до кімнатної температури крем додайте м'яке вершкове масло і збийте міксером.
шоколадний медовик
8. Час збирати торт! На блюдо покладіть корж, змастіть його кремом і розкладіть ягідки. Чергуйте так всі верстви. Кремом змастіть верх і боки торта.
шоколадний медовик
9. З обрізків коржа зробіть крихту і притрусіть боки і верх торта. Прикрасьте ягодами і дайте йому просочитися пару годин.

Схожі рецепти