«шарлотка» з яблуками проста
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна варіація на тему, як приготувати «шарлотку» з яблуками просту. Пиріг смачний і економний, робиться дуже просто: всього з 4 основних інгредієнтів. А його випічка не займає багато часу.
У вас є яблука? Тоді сміливо приступайте до випічки яблучного пирога, що відомий під назвою «Шарлотка». Цей пиріг настільки простий у приготуванні, що під силу навіть недосвідченому кухареві або починає господині. До столу його подають вже остиглим, посипають цукровою пудрою.
- Яблука - 4-6 штук (залежить від розміру )
- Яйця - 6 штук
- Цукровий пісок - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 щіпка
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
1
Насамперед очистіть яблука від шкірки і наріжте їх невеликими шматочками або тонкими часточками.
2
Форму для випічки застеліть пергаментом, потім на дно покладіть яблука.
3
За допомогою міксера збийте курячі яйця з цукровим піском до утворення пишної піни, потім додайте просіяне борошно, екстракт ванілі.
4
Змішайте соду з оцтом і додайте в тісто, розмішайте. Вилийте тісто на яблука і лопаткою розподіліть його по формі.
5
Випікайте в розігрітій до 175-180 градусів духовці 45-60 хвилин. Дістаньте форму з духовки і посипте цукровою пудрою, остудіть пиріг і подавайте до столу.