Проста шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка - універсальний пиріг, який улюблений багатьма. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати класичну шарлотку з яблуками. Повірте, буде дуже смачно! А рецепт зовсім простий, переконайтеся самі.
Порада: під час випікання духовку бажано не відкривати, щоб шарлотка піднялася і не осіла. Під час готування на кухні буде стояти приголомшливий аромат ванілі і яблук. Шарлотка з яблук - дивовижний пиріг, який готується швидко і легко. Обов'язково спробуйте приготувати шарлотку з яблук будинку - і результат не змусить вас чекати, домочадці з'їдять її за лічені хвилини. Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яблука - 2 штуки (великі)
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершкове масло - 40 грам
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
1
Для початку промиємо яблука. Після цього з них необхідно видалити серцевину і очистити від шкірки. Тепер яблука нарізаємо на невеликі шматочки. Обприскуємо нарізані яблука лимонним соком, щоб вони не потемніли занадто швидко.
2
Форму для випікання попередньо вистилає пергаментним папером, яку змащуємо вершковим маслом. Розігріваємо духовку на 150-170 градусів.
3
В окремій ємності збиваємо яйця з цукром міксером, поки цукор повністю не розчиниться.
У яєчну масу втручаємося просіяне борошно і ретельно перемішуємо. Додаємо щіпку ванілі для аромату і ще раз перемішуємо.
4
Вливаємо тісто в форму для випікання, а зверху висипаємо нарізані яблука. Відправляємо в духовку на 1 час.