Шарлотка з яблуками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками на сковороді готується елементарно і з'їдається швидко, рідко вона залишається на наступний день, але якщо залишиться, то буде така ж смачна. Тому можна готувати її заздалегідь.
Шарлотка з яблуками на сковороді робиться за класичним рецептом, тільки береться побільше яблук. Обов'язково покладіть соду, погашену оцтом або розпушувач для тіста. Можна додати ванілін або яблука посипати корицею. Вони непогано поєднуються і по дому розноситься чудовий аромат смачного пирога. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблуко - 6 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка (погасити оцтом)

Підготувати продукти.

Яйця збити віночком.

Додайте борошно, соду і замісити тісто.

Додаємо порізані яблука.

Тісто перемішуємо з яблуками.

Вилити суміш на змащену сковороду.

Випікайте 35-40 хвилин при 180-200 градусах до рум'яної скоринки.

Смачного!