Шарлотка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших варіантів домашньої випічки з появою техніки готується ще простіше. Ніжний апетитний бісквіт з яблуками - ідеальний десерт до чаю без зайвого клопоту. Дуже рекомендую на замітку!
Хочу поділитися з вами своїм досить простим способом, як приготувати шарлотку в мультиварці. Яблука я раджу взяти зелені, щільні і з кислинкою. Якщо вони у вас солодкі, то найкраще скропити їх соком лимона, щоб відтінити трохи смак тесту. Завдяки техніці, пиріг відмінно піднімається і рівномірно випікається. Мінімум зусиль - і чудова шарлотка як десерт до чаю з'явиться на вашому столі.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Крем - 0.5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Яблуко - 1-2 штук
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки

1. Вершкове масло розтопіть і з'єднайте з цукром. Розітріть до однорідності.

2. Вбийте яйця і перемішайте.

3. Додайте тепер сметану.

4. Ретельно збивши масу, всипте просіяне з розпушувачем і сіллю борошно.

5. Очистіть яблуко від серцевини і шкірки. Наріжте тонкими скибочками. Для додаткового аромату можна додати дрібку кориці.

6. На дно чаші влийте приблизно половину тіста і викладіть яблука.

7. Зверху вилийте тісто. Встановіть режим "випічка" приблизно на 1 час (в залежності від потужності мультиварки).

8. Після акуратно переверніть шарлотку і підрум'яньте її з другої сторони протягом хвилин 15. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою, наприклад. Приємного чаювання!