Шарлотка з ананасами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами рецептом приготування шарлотки з ананасами в мультиварці - дуже смачного, але простого страви для святкового столу!
Шарлотка - це мабуть найпростіше десертне блюдо. Здавалося б, той же бісквіт, але в умілих руках він може бути легким і повітряним, а начинку можна використовувати практично будь-яку. Найголовніше - це правильно приготувати саме тісто, а в цілому, приготування в мультиварці не сильно відрізняється від випікання в духовці. Для приготування шарлотки з ананасами в мультиварці я зазвичай використовую консервований ананас - банки з лишком вистачає! Раджу брати нарізану кільцями. Дивимося рецепт з фото.
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Консервований ананас (банку) - 1 штука
Найголовніше - збити яйця з цукром. Бажано зробити це за допомогою міксера. Збиті яйця повинні стояти білою шапкою.
Ось таким повинен бути бісквіт.
Тепер починаємо поступово додавати борошно: не поспішайте, перемішуйте акуратно. Цього разу - ніякого міксера!
Тим часом займіться ананасами: якщо вони порізані кільцями, розріжте навпіл, щоб вийшли півкільця. Якщо сильно товсті шматки - можете ще й уздовж розрізати. Мультиварку поставте на режим "підігрів", змастіть чашу маслом і викладіть ананаси. Коли чаша добре прогріється - заливаємо бісквітом.
Ставимо режим "випічка" з 50 хвилин. Порада: якщо сильно товста шарлотка виходить - можете перевернути пиріг в кінці і випікати з іншого боку.
Готово! Гарячу шарлотку з ананасами подаємо до чаю або кави, можна прикрасити зверху цукровою пудрою. Смачного)
Готово! Гарячу шарлотку з ананасами подаємо до чаю або кави, можна прикрасити зверху цукровою пудрою. Смачного)