Шарлотка з апельсинами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пишна здоба і кисло-солодкі ніжні апельсини - запорука приємного чаювання. З цим рецептом шарлотки з апельсинами в мультиварці готувати випічку стане ще приємніше!
Напевно, сама простою випічка, яка може бути - це шарлотка. Навіть новачок на кухні з нею впорається. Ось тільки, щоб тісто підійшло, духовка повинна бути гарною. І зовсім інша ситуація з мультиваркою - в ній набагато легше готувати шарлотку і тісто підходить рівномірно, завдяки герметичності. Для приготування шарлотки з апельсинами в мультиварці досить двох апельсинів, третій піде на прикрасу. Дивимося рецепт.
- Яйця - 5 штук
- Апельсини - 3 штуки
- Цедра лимону - 2 чайних ложки
- Борошно - 320 мілілітрів (мультіварочний стакан)
- Цукор - 320 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Спочатку апельсини. Помийте їх і натріть цедру на тертці.
Самі апельсини розберіть на часточки, часточки ріжемо навпіл.
Збиваємо яйця, поступово додаючи цукор.
Потім додаємо поступово борошно, перемішуємо все.
Туди ж відправляються апельсини, вони кедр, сік, який встиг утворитися.
Все акуратно перемішуємо до однорідної маси.
Змащуємо чашу мультиварки маслом. Виливаємо туди тісто - воно повинно бути як сметана. Ставимо режим "випічка" з 130 хвилин.
Готову шарлотку з апельсинами в мультиварці викладаємо на рушник, даємо трохи охолонути.
Для прикраси: часточки апельсинів карамелізіруем і посипаємо цукровою пудрою.
От і все! Приємного чаювання!
Для прикраси: часточки апельсинів карамелізіруем і посипаємо цукровою пудрою.
От і все! Приємного чаювання!