Рецепт Шарлотка з апельсинами в мультиварці фото

Шарлотка з апельсинами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Апельсин
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Пишна здоба і кисло-солодкі ніжні апельсини - запорука приємного чаювання. З цим рецептом шарлотки з апельсинами в мультиварці готувати випічку стане ще приємніше!

Опис приготування:

Напевно, сама простою випічка, яка може бути - це шарлотка. Навіть новачок на кухні з нею впорається. Ось тільки, щоб тісто підійшло, духовка повинна бути гарною. І зовсім інша ситуація з мультиваркою - в ній набагато легше готувати шарлотку і тісто підходить рівномірно, завдяки герметичності. Для приготування шарлотки з апельсинами в мультиварці досить двох апельсинів, третій піде на прикрасу. Дивимося рецепт.

  • Яйця - 5 штук
  • Апельсини - 3 штуки
  • Цедра лимону - 2 чайних ложки
  • Борошно - 320 мілілітрів (мультіварочний стакан)
  • Цукор - 320 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 2
Спочатку апельсини. Помийте їх і натріть цедру на тертці.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 3
Самі апельсини розберіть на часточки, часточки ріжемо навпіл.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 4
Збиваємо яйця, поступово додаючи цукор.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 5
Потім додаємо поступово борошно, перемішуємо все.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 6
Туди ж відправляються апельсини, вони кедр, сік, який встиг утворитися.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 7
Все акуратно перемішуємо до однорідної маси.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 8
Змащуємо чашу мультиварки маслом. Виливаємо туди тісто - воно повинно бути як сметана. Ставимо режим"Випічка" з 130 хвилин.
шарлотка з апельсинами в мультиварці - фото крок 9
Готову шарлотку з апельсинами в мультиварці викладаємо на рушник, даємо трохи охолонути.
Для прикраси: часточки апельсинів карамелізіруем і посипаємо цукровою пудрою.
От і все! Приємного чаювання!

Схожі рецепти