Шарлотка з апельсинами і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо традиційна шарлотка Вам трохи набридла, пропоную урізноманітнити її інгредієнти і додати апельсин. Він внесе яскраву пікантну нотку і зробить смак неповторним. Знайомтеся з рецептом!
Мені здається, що пиріг за своїм складом ідеальний, все відмінно поєднується. Але якщо боїтеся, що вам не вистачить аромату і прянощів, додайте в тісто корицю, ваніль та інші прянощі. А як приготувати шарлотку з яблуком і апельсином дивіться в рецепті нижче.
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 5 штук
- Яблуко - 0, 5 штуки
- Апельсин - 1 штука
1. Яйця збийте з цукром до білого кольору.
2. Додайте поступово борошно.
3. Добре перемішайте.
4. Яблука наріжте часточками.
5. Апельсин почистіть і наріжте кубиком.
6. У форму, змащену маслом, викладіть трохи тесту.
7. Викладіть яблука, а на них апельсин.
8. Залийте тестом. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. При подачі посипте цукровою пудрою. Смачного!