Шарлотка на ряжанка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка на ряжанка з яблуками народилася у моєї подруги, коли вона підбирала все залишки і як то кажуть зліпила пиріг з того, що було. Вийшло смачно! Я взяла цей рецепт в свою колекцію.
Шарлотка на ряжанка з яблуками - приклад корисної і смачної випічки. В рецепт не входить борошно, її можна додати тільки на підстрахування, якщо вам здасться, що тісто занадто рідке.
- Яблуко - 4 штуки
- Манька - 80 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вівсяні пластівці - 50 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
Підготувати продукти.
Ряжанку змішати з содою і дати постояти 10 хвилин.
Яблука нарізати на квадратики.
Вівсяні пластівці перемолоти в борошно.
Яйця збити з медом до однорідної світлої маси.
Додати манку, вівсяну муку, корицю, ванілін, все розмішати. Додати ряжанку і якщо треба борошно. Тісто має бути рідким.
Залийте тестом яблука і випікайте при 190 градусах 50 хвилин.
Пироги охолодити і можна посипати цукровою пудрою.