Рецепт Салат з сайра і рисом фото

Салат з сайра і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Я обожнюю салат"Мімоза" і постійно експериментую з його складовими. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування салату з сайра і рисом. Повірте, буде не менш смачно Приступимо!

Опис приготування:

Такий салатик зможе прикрасити будь-який стіл. Особливо красиво виглядає на святковому столі! Блюдо виходить дуже ситним, просоченим і ніжним. Обов'язково спробуйте рецепт дому та діліться в коментарях отриманими результатами!

  • Сайра консервована - 240 грам
  • Мал - 120 грам
  • Огірки мариновані - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез, сіль - За смаком
1
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Сайру розминаємо виделкою, Мал, морква і яйця відварюємо до готовності. Першим шаром викладаємо рис, поверх якого розташується сайра.
2
Потім викладаємо нарізані дрібними кубиками солоні огірки, змащуємо майонезом.
3
Наступний шар заповнить натерта морква, яку ми також змащуємо майонезом.
4
Ріпчасту цибулю очищуємо, нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо окропом, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Віджимаємо цибулю і викладаємо його поверх майонезу.
5
Змащуємо цибулю майонезом, натираємо зверху білки, а потім жовтки і прикрашаємо. Охолоджуємо салат в холодильнику і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти