Салат з сайра і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю салат "мімоза" і постійно експериментую з його складовими. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування салату з сайра і рисом. Повірте, буде не менш смачно Приступимо!
Такий салатик зможе прикрасити будь-який стіл. Особливо красиво виглядає на святковому столі! Блюдо виходить дуже ситним, просоченим і ніжним. Обов'язково спробуйте рецепт дому та діліться в коментарях отриманими результатами!
- Сайра консервована - 240 грам
- Мал - 120 грам
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця курячі - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез, сіль - За смаком
1
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Сайру розминаємо виделкою, Мал, морква і яйця відварюємо до готовності. Першим шаром викладаємо рис, поверх якого розташується сайра.
2
Потім викладаємо нарізані дрібними кубиками солоні огірки, змащуємо майонезом.
3
Наступний шар заповнить натерта морква, яку ми також змащуємо майонезом.
4
Ріпчасту цибулю очищуємо, нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо окропом, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Віджимаємо цибулю і викладаємо його поверх майонезу.
5
Змащуємо цибулю майонезом, натираємо зверху білки, а потім жовтки і прикрашаємо. Охолоджуємо салат в холодильнику і подаємо до столу. Смачного!