Пиріжки з сайра і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий рецепт, як приготувати пиріжки з сайра і рисом. Особливо смачними такі пиріжки будуть відразу зі сковороди. Блюдо ситне, а головне - смачне і недороге в приготуванні.
Пиріжки можна смажити на сковороді або запікати в духовці. Замість сайри можна використовувати будь-яку іншу консервовану рибу, а замість рису відмінно підійде і картопля. Рецепт приготування простий і доступний за ціною, тому читаємо покрокову інструкцію з фотографіями і приступаємо до готування!
- Вода - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Rafinirovannoe масло - 4 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1 штука
- Борошно - 6 склянок
- Щебетання - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 200 грам
1. У глибоку ємність (мисочку) наливаємо теплу кип'ячену воду і насипаємо дріжджі.
2. Слідом всипаємо сіль і цукор, nalivaem rafinirovannoe масло.
3. Поступово всипаємо заздалегідь просіяне борошно.
4. І починаємо все перемішувати. Замішуємо тісто, після чого даємо йому "відпочити" . Для цього отставляем його і нетрогаем деякий час.
5. А поки займемося начинкою. Мал промиваємо і відварюємо до повної готовності.
6. Очищаємо, миємо й нарізаємо ріпчасту цибулю.
7. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи олії, відправляємо цибулю, обсмажуємо його до готовності.
8. Консервовану сайру розминаємо виделкою і очищаємо від кісток, якщо вони є. У миску відправляємо всі складові начинки.
9. Ретельно перемішуємо.
10. Дивимося на тісто (воно має збільшитися приблизно в два рази).
11. Обминали його руками - і залишаємо ще хвилин на 20-30.
13. Готове тісто поділяємо на шматочки, кожен з яких розгортає або розминаємо, формуючи при цьому коло. У центр кладемо начинку.
15. Акуратно скріплюємо краю таким чином, щоб начинка залишилася всередині і не випала.
16. Те ж саме робимо з кожним шматочком. Сковороду з рослинним відправляємо на вогонь і розігріваємо, викладаємо в неї пиріжки.
17. Смажимо до появи рум'яної скоринки - і перевертаємо.
18. Готові пиріжки відправляємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, перекладаємо на тарілку і їмо гарячими.