Рецепт Пиріжки з сайра і рисом фото

Пиріжки з сайра і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний і швидкий рецепт, як приготувати пиріжки з сайра і рисом. Особливо смачними такі пиріжки будуть відразу зі сковороди. Блюдо ситне, а головне - смачне і недороге в приготуванні.

Опис приготування:

Пиріжки можна смажити на сковороді або запікати в духовці. Замість сайри можна використовувати будь-яку іншу консервовану рибу, а замість рису відмінно підійде і картопля. Рецепт приготування простий і доступний за ціною, тому читаємо покрокову інструкцію з фотографіями і приступаємо до готування!

  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Rafinirovannoe масло - 4 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 штука
  • Борошно - 6 склянок
  • Щебетання - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 200 грам
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 1
1. У глибоку ємність (мисочку) наливаємо теплу кип'ячену воду і насипаємо дріжджі.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 2
2. Слідом всипаємо сіль і цукор, nalivaem rafinirovannoe масло.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 3
3. Поступово всипаємо заздалегідь просіяне борошно.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 4
4. І починаємо все перемішувати. Замішуємо тісто, після чого даємо йому"відпочити" . Для цього отставляем його і нетрогаем деякий час.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 5
5. А поки займемося начинкою. Мал промиваємо і відварюємо до повної готовності.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 6
6. Очищаємо, миємо й нарізаємо ріпчасту цибулю.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 7
7. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи олії, відправляємо цибулю, обсмажуємо його до готовності.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 8
8. Консервовану сайру розминаємо виделкою і очищаємо від кісток, якщо вони є. У миску відправляємо всі складові начинки.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 9
9. Ретельно перемішуємо.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 10
10. Дивимося на тісто (воно має збільшитися приблизно в два рази).
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 11
11. Обминали його руками - і залишаємо ще хвилин на 20-30.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 12
13. Готове тісто поділяємо на шматочки, кожен з яких розгортає або розминаємо, формуючи при цьому коло. У центр кладемо начинку.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 13
15. Акуратно скріплюємо краю таким чином, щоб начинка залишилася всередині і не випала.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 14
16. Те ж саме робимо з кожним шматочком. Сковороду з рослинним відправляємо на вогонь і розігріваємо, викладаємо в неї пиріжки.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 15
17. Смажимо до появи рум'яної скоринки - і перевертаємо.
пиріжки з сайра і рисом - фото крок 16
18. Готові пиріжки відправляємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, перекладаємо на тарілку і їмо гарячими.

Схожі рецепти