Рецепт Пиріжки з сайра фото

Пиріжки з сайра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Багато начинок для пиріжків і пирогів не буває! Я точно знаю, як можна урізноманітнити буденні страви. Розповім, як приготувати пиріжки з сайра. Навіть звичне тісто не завадить вам здивуватися!

Опис приготування:

Я пропоную вам прочитати, як приготувати пиріжки з сайра. Тісто буде дріжджовим, воно краще поєднується з консервою. Тому потрібно буде час, щоб воно настоялося. Але зате випічка вийде повітряної і м'якою. І що може бути смачніше таких ситних борошняних виробів до чаю на кожен день? правильно - нічого!

  • Рис відварний - 200 грам
  • Борошно - 900 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Молоко - 2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сайра консервована - 1 штука (банку)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
пиріжки з сайра - фото крок 1
Нагрейте молоко. Додайте в нього цукор і дріжджі. Перемішайте і залиште на 15 хвилин до появи пінної"шапочки" .
пиріжки з сайра - фото крок 2
Потім додайте до молока сіль і яйця. Збийте все до однорідної маси.
пиріжки з сайра - фото крок 3
Всипте обережно борошно, почніть замішувати тісто еластичне.
пиріжки з сайра - фото крок 4
Гарненько вимісіть тісто. Сформуйте з нього кулю, який залиште на годину в теплому місці.
пиріжки з сайра - фото крок 5
Через цей час тісто ще раз обомніте і знову залиште на годину при кімнатній температурі.
пиріжки з сайра - фото крок 6
З сайри злийте сік, видаліть кісточки, розімніть рибку виделкою.
пиріжки з сайра - фото крок 7
Заздалегідь відваріть рис. Змішайте його з рибою. Посоліть і поперчіть начинку за смаком. Добре перемішайте.
пиріжки з сайра - фото крок 8
З готового тіста скачайте джгут, наріжте його на шматочки по 2-3 см.
пиріжки з сайра - фото крок 9
Розігрійте духовку до 200 градусів. Розкачайте кожен шматочок в коржик, в центр якої покладіть по 2 чайні ложки начинки.
пиріжки з сайра - фото крок 10
Сформуйте пиріжки відправте їх в духовку на 45 хвилин.
пиріжки з сайра - фото крок 11
Для 10 хвилин до кінця готування збийте яйце, змастіть їм пиріжки. Після запікання відразу промажьте пиріжки маслом. Смачного!

Схожі рецепти