Салат з морською капустою і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з морської капусти з крабовими паличками надзвичайно смачний, особливо для тих, хто не любить морську капусту. Готується легко, підходить і на святковий стіл, і для домашньої вечері або обіду.
Салат з морської капусти з крабовими паличками схвалений моїми друзями і рідними. Готую його не часто, але змітається він за лічені хвилини. Салат не тільки смачний і ситний, але і дуже корисний. Багато хто не любить морську капусту за різкуватий запах, але в цьому салаті його майже не відчувається.
Тому розповім вам, як приготувати салат з морської капусти з крабовими паличками.
- Морська капуста - 400 грам
- Крабові палички - 400 грам
- Кальмари - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Майонез - 75-100 грам
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Кальмари треба відварити і почистити. Цього разу у мене кальмари неочищені, але заморожені. Кинув в холодну воду, посолив і варив хвилини 2-3 після того, як вода закипіла. Потім під холодною водою почистив і видалив все зайве.
Цибулю чистимо і ріжемо тонкими півкільцями. Якщо є червона цибуля, то в краще використовуйте його, вийде гарне поєднання фарб в салаті.
Крабові палички нарізаємо соломкою.
Кальмари теж нарізаємо соломкою.
Капуста в мене консервована, без будь-яких добавок. Я її просто дістав і в салатницю переклав. Якщо капуста довга, то можна порізати її на більш дрібні частини.
Змішуємо всі інгредієнти в мисці, додаємо майонез, добре перемішуємо.