Салат з курки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Пропоную рецепт ситного, смачного салату з куркою і відвареним рисом. Він підкорить вас свіжістю, завдяки огіркам, бархатистістю через наявність відварених яєць. Салат в міру гострий і пікантний.
Опис приготування:
Такий салат може цілком замінити другу страву в обід, настільки він ситний. Заправте сметаною наполовину з майонезом, тоді він буде менш жирним. Замість червоної цибулі можна взяти білий салатний або фіолетовий. Готується салат швидко і при наявності готової вареної курки через 30-40 хвилин можна його подавати до столу. Відмінно підійде в свята, як заміна"Олів'є" .
- Курка відварна - 250 грам
- Рис відварний - 3 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Зелений горошок консервований - 150 грам
- Петрушка - 10 грам
- Майонез - 100 грам
- Сіль - За смаком
У салатник викладіть відварений рис.
Відварну курку дрібно наріжте і додайте до рису.
Викладіть в салат консервований зелений горошок.
Червоний цибулю дрібно наріжте і додайте в салат.
Великий свіжий огірок наріжте і додайте в салатник.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і дрібно наріжте. Викладіть в салат.
Дрібно наріжте петрушку і додайте в салат.
Салат заправте майонезом.
Посоліть салат на смак і перемішайте.
Салат з куркою і рисом готовий.