Салат з крабовими паличками, яйцем і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Салат із крабових паличок дуже популярний в Росії і в інших країнах. Існує чимало варіантів його приготування. Такий салатик подобається і дітям, і дорослим. Він виходить ситним і ароматним.
Це відмінний варіант зимового салату, який можна подати до святкового столу або ж до сімейної вечері. Щоб надати йому свіжості, ви можете додати нарізаний свіжий огірок. Також не завадить свіжа зелень. Щоб дізнатися, як приготувати салат з крабовими паличками, яйцем і майонезом, прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 2 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Крабові палички - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез, сіль, перець - За смаком
Картопля вимийте і помістіть в каструлю. Залийте його водою і відваріть до готовності. Остудіть картопля, очистіть його від шкірки. Наріжте кубиками і викладіть в миску.
Якщо ви використовуєте заморожені крабові палички, то їх слід попередньо розморозити. Наріжте палички кубиками такого ж розміру, як і картопля.
Яйця покладіть в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту. Варіть яйця десять хвилин, потім остудіть під струменем холодної води. Очистіть їх від шкаралупи і наріжте. Надішліть яйця до решти інгредієнтів.
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте. Викладіть його в миску. Щоб цибуля не гірчить, ви можете попередньо вимочити його у воді з додаванням оцту або лимонного соку.
Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно все перемішайте і поставте в холодильник на пару годин, щоб салат настоявся.