Салат з крабовими паличками і ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з червоною ікрою, безумовно, блюдо святкове. Пропоную рецепт одного з таких салатів з крабовими паличками. Ікра надає солонуватий смак, перепелині яйця - ситість, огірок - свіжість.
Салат готується дуже просто і швидко. Зрозуміло, що червону ікру і крабові палички потрібно взяти хорошої якості. Крабові палички краще охолоджені, ніж морожені. Є невеликий нюанс в приготуванні варених перепелиних яєць. Їх потрібно заздалегідь дістати за 30 хвилин до варіння з холодильника. Обережно викласти по одному в киплячу воду і варити 4 хвилини. Після воду злити, яйця охолодити і очистити. Салат можна не солити, враховуючи що червона ікра, сир, крабові палички і майонез містять сіль.
- Ікра червона - 50 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Яйця - 4-5 штук (перепелині)
- Сир - 50 грам (твердий)
- Огірок свіжий - 1 штука (свіжий, невеликий)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Візьміть всі інгредієнти для приготування салату.
Крабові палички наріжте кубиками і викладіть в салатник.
Додайте натертий твердий сир.
Огірок помийте, очистіть і наріжте кубиками. Викладіть в салатник.
Перепелині яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте. Додайте в салат.
Викладіть червону ікру.
Заправте салат майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат з червоною ікрою і крабовими паличками готовий. Прикрасьте його за смаком і подавайте до столу.