Салат з корейської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Всім нам відома морква по-корейськи. Вона є відмінною основою для багатьох салатів. Але є й інші овочі, які готуються за цим же принципом. І я вирішила спробувати їх зробити.
І почала я з того, що дізналася, як приготувати салат з корейською капусти. Можна для цього рецепта взяти звичайну білокачанну, але я зупинилася на пекінській. Її тонкі листя дуже добре просочаться заправкою. Вийде дуже пікантне блюдо, яке освіжить стіл.
- Капуста пекінська - 500 грам
- Морква - 0, 5 штуки
- Оцет - 50 мілілітрів
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Koriandr - 1/3 чайних ложки
- Перець чилі - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 1/3 чайних ложки
- Сухий часник - 1/3 чайних ложки
Капусту промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
До капусти натріть моркву на тертці для корейської моркви.
Зробіть маринад. Змішайте оцет з перецем чилі, цукром, сухим часником, сіллю і коріандром.
Перемішайте нарізані овочі разом з маринадом.
Салат переложите в банку. Закрутіть її кришкою. Залиште блюдо маринуватися на 5-6 годин.
Після цього блюдо можна пробувати. Смачного!