Рецепт Салат з корейської капусти фото

Салат з корейської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Всім нам відома морква по-корейськи. Вона є відмінною основою для багатьох салатів. Але є й інші овочі, які готуються за цим же принципом. І я вирішила спробувати їх зробити.

Опис приготування:

І почала я з того, що дізналася, як приготувати салат з корейською капусти. Можна для цього рецепта взяти звичайну білокачанну, але я зупинилася на пекінській. Її тонкі листя дуже добре просочаться заправкою. Вийде дуже пікантне блюдо, яке освіжить стіл.

  • Капуста пекінська - 500 грам
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Перець чилі - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Сухий часник - 1/3 чайних ложки
салат з корейської капусти - фото крок 1
Капусту промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
салат з корейської капусти - фото крок 2
До капусти натріть моркву на тертці для корейської моркви.
салат з корейської капусти - фото крок 3
Зробіть маринад. Змішайте оцет з перецем чилі, цукром, сухим часником, сіллю і коріандром.
салат з корейської капусти - фото крок 4
Перемішайте нарізані овочі разом з маринадом.
салат з корейської капусти - фото крок 5
Салат переложите в банку. Закрутіть її кришкою. Залиште блюдо маринуватися на 5-6 годин.
салат з корейської капусти - фото крок 6
Після цього блюдо можна пробувати. Смачного!

Схожі рецепти