Салат з червоною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите швидкі і свіжі салати, то у вас завжди під рукою повинна бути капуста. Вона стане відмінною основою для страви. І я вирішила зробити оригінальний рецепт з цим овочем, додавши дещо ще.
У мене вийшов хороший контраст різкого і м'якого смаку, а також різних текстур. А ще гарне поєднання м'яса птиці з овочами. Загалом, пропоную вам записати, як приготувати салат з червоною капустою і курячим філе. У складі всього три головних інгредієнта, але це не применшує смак страви.
- Капуста червонокачанна - 0, 5 штуки
- Кукурудза заморожена - 2 склянки
- Куряча грудка - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Грудку відварити в підсоленому окропі протягом 20 хвилин. Потім остудіть її і наріжте соломкою.
Кукурудзу обсмажте в олії до золотистого кольору, поки вона повністю не розморозиться.
Капусту тонко нашаткуйте. Змішайте її в салатниці разом з остиглими кукурудзою і куркою.
Салат заправте сіллю і майонезом. Смачного!