Салат з буряка і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Ділюся з вами рецептом цікавого салату. Хоча буряк і брокколі рідко готують разом, мені таке поєднання дуже сподобалося. Салат виходить соковитим, яскравим і смачним. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Докладніше, як приготувати салат з буряка і брокколі, я розповім нижче. Буряк можна відварити, якщо вам так звичніше. Замість лимонного соку можна використовувати натуральний яблучний оцет.
- Брокколі - 150-200 грам
- Буряк - 1 штука
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Імбир - 10 грам (корінь)
- Лимон - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка - 1/3 пучка
Підготуйте інгредієнти.
Буряк очистіть від шкірки, потім натріть на крупній тертці. Вичавіть з лимона сік, перемішайте і залиште буряк на 20 хвилин.
Імбир натріть на дрібній тертці, а болгарський перець наріжте на маленькі кубики. Кріп дрібно порубати. Додайте в миску до буряка.
Брокколі розділіть на суцвіття, відваріть в киплячій воді до напівготовності приблизно 5-6 хвилин.
Додайте брокколі в миску, перемішайте. Заправте салат оливковою олією. Приправити сіллю і poperčite.
Салат з буряка і брокколі готовий, смачного!