Рецепт Салат «мімоза» фото

Салат «мімоза»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "мімоза" без праці і клопоту. Цей салат широко відомий в нашій смузі, він простий в приготуванні, а на святковому столі його слід простигає за 10 хвилин.

Такий салат завжди виходить смачним і цілком може замінити собою повноцінний вечерю. Варіантів приготування такого салату налічується більше 10 штук. Ви можете змінювати послідовність шарів на ваш розсуд, кожен раз будуть виходити різні смаки. Можете додати відварний рис або курячі білки. Якщо хочете надати ніжності такого салату, можете додати тертий сир перед жовтками.

Смачного!

  • Філе тунця - 300 грам (консервоване)
  • Яйця - 6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
1
Картоплю і моркву відваріть до готовності, потім охолодіть і очистіть від шкірки.
2
Яйця відварити до стану "в круту", прохолодно і чисто.
3
Салат викладайте шарами. Спочатку тунець змішайте з невеликою кількістю майонезу, перемішайте і викладіть на блюдо, це перший шар.
4
Натріть яйця на тертці, викладіть їх на тунця, зверху полийте майонезом.
5
Моркву натріть на тертці, викладіть шар, зверху - майонез.
6
Цибуля наріжте дрібно і викладіть наступним шаром, змастіть майонезом.
7
Картопля дрібно натріть і викладіть шаром, зверху - майонез.
8
Зверху натріть курячі жовтки.

Схожі рецепти