Салат «Maki» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Готуємо гарний, святковий і ошатний салат"Маки" з куркою. Салат виходить дуже смачним, соковитим, живильним, красивим, яскравим і відразу ж привертає увагу гостей! неодмінно пробуйте!
Опис приготування:
Смак салату сподобається всім, пробуйте і ви не пошкодуєте. Інгредієнти вибираємо свіжі і хорошої якості, майонез можна зробити домашній. Салат"Маки" з куркою можна подавати до будь-якого свята, гості будуть раді бачити на столі такий гарний варіант подачі.
- Куряче філе - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Перецьь солодкий - 100 грам
- Помідори - 150 грам
- Сир - 70 грам (твердий)
- Майонез - 50 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Печериці сполосніть і просушіть, наріжте невеликими шматочками. Також наріжте дрібно куряче філе.
Сковороду розігрійте з рослинним маслом, після викладіть курку і гриби, смажте інгредієнти до готовності - 8-10 хвилин. Сіль і перець додайте за смаком.
Перекладіть курку і гриби в тарілку, додайте нарізаний солодкий перець і помідори.
Заправте салат майонезом, додайте спеції за смаком.
Викладіть салат на красиву тарілку.
Посипте салат тертим сиром, після наріжте помідори пластинами і прикрасьте салат.
Приємного вам апетиту!