Рецепт Салат «Maki» з куркою фото

Салат «Maki» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Готуємо гарний, святковий і ошатний салат"Маки" з куркою. Салат виходить дуже смачним, соковитим, живильним, красивим, яскравим і відразу ж привертає увагу гостей! неодмінно пробуйте!

Опис приготування:

Смак салату сподобається всім, пробуйте і ви не пошкодуєте. Інгредієнти вибираємо свіжі і хорошої якості, майонез можна зробити домашній. Салат"Маки" з куркою можна подавати до будь-якого свята, гості будуть раді бачити на столі такий гарний варіант подачі.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Перецьь солодкий - 100 грам
  • Помідори - 150 грам
  • Сир - 70 грам (твердий)
  • Майонез - 50 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Печериці сполосніть і просушіть, наріжте невеликими шматочками. Також наріжте дрібно куряче філе.
салат
Сковороду розігрійте з рослинним маслом, після викладіть курку і гриби, смажте інгредієнти до готовності - 8-10 хвилин. Сіль і перець додайте за смаком.
салат
Перекладіть курку і гриби в тарілку, додайте нарізаний солодкий перець і помідори.
салат
Заправте салат майонезом, додайте спеції за смаком.
салат
Викладіть салат на красиву тарілку.
салат
Посипте салат тертим сиром, після наріжте помідори пластинами і прикрасьте салат.
салат
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти