Рецепт Салат «Курочка Ряба» фото

Салат «Курочка Ряба»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Ділюся секретом, как приготовить салат "курочка Ряба" - не тільки смачний, але ще і дуже ефектний і красивий салат, який вразить усіх присутніх за святковим столом.

Опис приготування:

Знаю, що варіацій приготування цього салату існує безліч, тому викладаю класичний, найпростіший рецепт салату"Курочка Ряба" , але зрозуміло ви можете доповнити і підкоригувати його на свій розсуд:

1. Нарізаємо дрібними кубиками відварену до готовності курячу грудку, очищене від шкірки і серцевини яблуко і консервовані ананаси.

2. Цвітну капусту варимо до готовності, дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо майонез, сметану і подрібнений часник.

4. Ізюм замочуємо на 10 хвилин в окропі, потім промиваємо холодною водою.

5. Змішуємо ананаси, курку, яблуко, кольорову капусту і родзинки. Заправляємо сметанно-часниковою сумішшю, гарненько перемішуємо. Якщо треба - солимо.

6. Викладаємо вийшов салат гіркою в підходящу салатницю. Прикрашаємо, щоб салат став нагадувати курочку: очі робимо родзинками або маслинами, гребінець і дзьоб - з помідора, крила - із зелені. Потім присипаємо все це справа зверху подрібненими волоськими горіхами - і смачний салат"Курочка Ряба" готовий! Перед вживанням рекомендую витримати салат хоча б годинку в холодильнику.

Смачного!


  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кольорова капуста (коб) - 1 штука
  • Ізюм - 100 грам
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Ананаси консервовані - 350 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сметана жирна - 100 грам
  • Майонез - 50 грам
Знаю, що варіацій приготування цього салату існує безліч, тому викладаю класичний, найпростіший рецепт салату"Курочка Ряба" , але зрозуміло ви можете доповнити і підкоригувати його на свій розсуд:

1. Нарізаємо дрібними кубиками відварену до готовності курячу грудку, очищене від шкірки і серцевини яблуко і консервовані ананаси.

2. Цвітну капусту варимо до готовності, дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо майонез, сметану і подрібнений часник.

4. Ізюм замочуємо на 10 хвилин в окропі, потім промиваємо холодною водою.

5. Змішуємо ананаси, курку, яблуко, кольорову капусту і родзинки. Заправляємо сметанно-часниковою сумішшю, гарненько перемішуємо. Якщо треба - солимо.

6. Викладаємо вийшов салат гіркою в підходящу салатницю. Прикрашаємо, щоб салат став нагадувати курочку: очі робимо родзинками або маслинами, гребінець і дзьоб - з помідора, крила - із зелені. Потім присипаємо все це справа зверху подрібненими волоськими горіхами - і смачний салат"Курочка Ряба" готовий! Перед вживанням рекомендую витримати салат хоча б годинку в холодильнику.

Смачного!

Схожі рецепти