Курочка «Ряба»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю смачне поїсти, а найбільше люблю, коли на приготування не потрібно витрачати багато часу і підлягає проводити на кухні. Розповім, як приготувати курочку "рябу", апетитну і соковиту.
Курка на столі завжди доречна. Її можна приготувати цілком або шматочками, подати на свято або до звичайного вечері. Курка добре поєднується з різними гарнірами, маринадом і соусами. Курка, приготована за цим рецептом, є одним з моїх улюблених страв.
- Курка - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. Курка у мене велика, близько 1, 7 кілограм. Мою тушку і нарізаю шматочками.
2. У мисочку додаю майонез, додаю за смаком сіль і чорний мелений перець, гарненько перемішую.
3. Обмазую курку приготованим маринадом і перекладаю в форму для випікання.
4. Помідор мою і нарізаю товстими кружечками.
5. Занурюю помідори в миску з залишками соусу і викладаю їх поверх курки.
6. Випікаю курочку в розігрітому до 200 градусів духовці близько 50 хвилин до утворення на поверхні рум'яної скоринки. Блюдо виходить соковите, ароматне і дуже смачне. Смачного!