Рецепт Салат «Боярський» з куркою фото

Салат «Боярський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Огірок, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Свята - це час шикарних салатів. Під кожен урочистий випадок я підбираю рецепти, намагаюся зробити що-небудь нове. Цього разу я пропоную вам дуже ситний варіант з простими продуктами.

Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "боярський" з куркою. І як би противники майонезних салатів ні дорікали їх за жирність, але все-таки вони дуже смачні! Ви легко можете зробити це блюдо, адже воно дуже просте. На що найбільше піде час, так це на жарку грудки і варіння овочів.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Огірки мариновані - 5 штук
  • Цибуля - 3-5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Горошок консервований - 1 штука (банку)
  • Картопля - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Листя салату - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
салат
Черемшу і огірки наріжте середнього розміру шматочками.
салат
Грудку обсмажте на сильному вогні в олії до готовності з обох сторін.
салат
Поки курка остигає, чисті і narubite цибулю.
салат
Курку нарвіть на волокна або наріжте. Картоплю відварити до готовності. Потім почистіть його і наріжте.
салат
Змішайте інгредієнти, заправте їх майонезом. Подавайте салат в листі. Смачного!

Схожі рецепти