Салат «Боярський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Свята - це час шикарних салатів. Під кожен урочистий випадок я підбираю рецепти, намагаюся зробити що-небудь нове. Цього разу я пропоную вам дуже ситний варіант з простими продуктами.
Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "боярський" з куркою. І як би противники майонезних салатів ні дорікали їх за жирність, але все-таки вони дуже смачні! Ви легко можете зробити це блюдо, адже воно дуже просте. На що найбільше піде час, так це на жарку грудки і варіння овочів.
- Куряча грудка - 1 штука
- Огірки мариновані - 5 штук
- Цибуля - 3-5 штук
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Горошок консервований - 1 штука (банку)
- Картопля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Листя салату - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Черемшу і огірки наріжте середнього розміру шматочками.
Грудку обсмажте на сильному вогні в олії до готовності з обох сторін.
Поки курка остигає, чисті і narubite цибулю.
Курку нарвіть на волокна або наріжте. Картоплю відварити до готовності. Потім почистіть його і наріжте.
Змішайте інгредієнти, заправте їх майонезом. Подавайте салат в листі. Смачного!