Рулет з лаваша з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Серед різноманіття начинок для рулетів з лаваша хочу виділити одну, яка, на мій погляд, чудово підходить як для щоденного, так і для святкового столу. Пропоную вам взяти рецепт на замітку.
Поспішаю познайомити вас з дуже простим способом, як приготувати рулет з лаваша з печінкою тріски. У поєднанні з сиром, зеленню і яйцями начинка виходить приголомшливої! Втім, ви можете придумати і інші варіанти, щоб ваша закуска припала вам до смаку. Печінка, до того ж, досить корисний продукт, так що обов'язково придивися.
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 2-3 штук
- Листя салату - 4-5 штук
- Сир - 50 грам
- Майонез - За смаком

1. Насамперед потрібно поставити варитися круто яйця. Після остудіть їх, очистіть і натріть на тертці. Лист лаваша викладіть на робочий стіл і промажте невеликою кількістю майонезу. Трохи відступивши від краю, викладіть яйця.

2. Вимийте і висушіть листя салату. Викладіть їх прямий смужкою поруч.

3. Печінка тріски розімніть виделкою і розподіліть слідом на лаваші.

4. І в кінці - тертий на тертці сир. Викладіть його також, трохи відступивши від краю.

5. Акуратно згорніть лаваш щільним рулетом. Найкраще обернути його харчовою плівкою і відправити в холодильник до моменту подачі. Смачного!