Рецепт Рулет з лаваша з печінкою тріски фото

Рулет з лаваша з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік
Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Серед різноманіття начинок для рулетів з лаваша хочу виділити одну, яка, на мій погляд, чудово підходить як для щоденного, так і для святкового столу. Пропоную вам взяти рецепт на замітку.

Опис приготування:

Поспішаю познайомити вас з дуже простим способом, як приготувати рулет з лаваша з печінкою тріски. У поєднанні з сиром, зеленню і яйцями начинка виходить приголомшливої! Втім, ви можете придумати і інші варіанти, щоб ваша закуска припала вам до смаку. Печінка, до того ж, досить корисний продукт, так що обов'язково придивися.

  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Лаваш - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Листя салату - 4-5 штук
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - За смаком
рулет з лаваша з печінкою тріски - фото крок 1
1. Насамперед потрібно поставити варитися круто яйця. Після остудіть їх, очистіть і натріть на тертці. Лист лаваша викладіть на робочий стіл і промажте невеликою кількістю майонезу. Трохи відступивши від краю, викладіть яйця.
рулет з лаваша з печінкою тріски - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть листя салату. Викладіть їх прямий смужкою поруч.
рулет з лаваша з печінкою тріски - фото крок 3
3. Печінка тріски розімніть виделкою і розподіліть слідом на лаваші.
рулет з лаваша з печінкою тріски - фото крок 4
4. І в кінці - тертий на тертці сир. Викладіть його також, трохи відступивши від краю.
рулет з лаваша з печінкою тріски - фото крок 5
5. Акуратно згорніть лаваш щільним рулетом. Найкраще обернути його харчовою плівкою і відправити в холодильник до моменту подачі. Смачного!

Схожі рецепти