Рецепт Рулет з печінкою тріски фото

Рулет з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Печінка тріски
Пісні страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Рулет з лаваша з печінкою тріски і дробленого яйця може бути використаний в якості основного блюда. Можна застосувати це кулінарний виріб як доповненням до перших або других страв, як хліб.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати оригінальний і поживний рулет з лаваша з начинкою з подрібнених інгредієнтів, не потрібні особливі кулінарні здібності, тільки деякий перелік продуктів. Порізаний на шматочки рулет буде хорошою закускою. Його подають на святковий стіл або вживають як хліб до других і перших страв. Спробуйте, це смачно.

  • Тонкий лаваш - 1 штука
  • Печінка тріски консервована - 200 грам
  • Сир плавлений - 100 грам
  • Яйця курячі - 4-5 штук
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Кріп зелений - 1 пучок
  • Огірок - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
рулет з печінкою тріски - фото крок 1
1. Відваріть яйця круто, занурте їх в холодну воду. Очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Помийте кріп, дрібно поріжте його на дощечці. Вимийте огірок, очистіть його від шкірки і наріжте дрібними шматочками. Очистіть плавлений сирок від упаковки, потріть його на дрібній тертці. Відкрийте баночку з маринованої печінкою тріски. Візьміть салатник. Розімніть печінка тріски виделкою, додайте подрібнене яйце, зелень, цибуля і огірок, потертий плавлений сирок. Влийте в суміш майонез. Ретельно перемішайте вилкою.
рулет з печінкою тріски - фото крок 2
2. Розстеліть на поверхні столу лаваш. Акуратно промажте його верхню поверхню отриманою сумішшю. Загорніть лаваш з начинкою рулетиком. Залиште просочуватися на декілька годин.
рулет з печінкою тріски - фото крок 3
3. Акуратно поріжте рулетики на невеликі шматки гострим ножем поперек. Отримані шматочки акуратно розкладіть на тарілці. Блюдо готово. Тепер ви знаєте, як приготувати рулет з печінкою тріски, і зможете сміливо додати його в свою скарбничку рецептів.

Схожі рецепти