Рулет з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з лаваша з печінкою тріски і дробленого яйця може бути використаний в якості основного блюда. Можна застосувати це кулінарний виріб як доповненням до перших або других страв, як хліб.
Для того щоб приготувати оригінальний і поживний рулет з лаваша з начинкою з подрібнених інгредієнтів, не потрібні особливі кулінарні здібності, тільки деякий перелік продуктів. Порізаний на шматочки рулет буде хорошою закускою. Його подають на святковий стіл або вживають як хліб до других і перших страв. Спробуйте, це смачно.
- Тонкий лаваш - 1 штука
- Печінка тріски консервована - 200 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Яйця курячі - 4-5 штук
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп зелений - 1 пучок
- Огірок - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок

1. Відваріть яйця круто, занурте їх в холодну воду. Очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Помийте кріп, дрібно поріжте його на дощечці. Вимийте огірок, очистіть його від шкірки і наріжте дрібними шматочками. Очистіть плавлений сирок від упаковки, потріть його на дрібній тертці. Відкрийте баночку з маринованої печінкою тріски. Візьміть салатник. Розімніть печінка тріски виделкою, додайте подрібнене яйце, зелень, цибуля і огірок, потертий плавлений сирок. Влийте в суміш майонез. Ретельно перемішайте вилкою.

2. Розстеліть на поверхні столу лаваш. Акуратно промажте його верхню поверхню отриманою сумішшю. Загорніть лаваш з начинкою рулетиком. Залиште просочуватися на декілька годин.

3. Акуратно поріжте рулетики на невеликі шматки гострим ножем поперек. Отримані шматочки акуратно розкладіть на тарілці. Блюдо готово. Тепер ви знаєте, як приготувати рулет з печінкою тріски, і зможете сміливо додати його в свою скарбничку рецептів.