Російський рибалка
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами старовинним рецептом приготування російського рибника. Це дуже смачний пиріг, в який можна покласти абсолютно будь-яку рибу. Всіх секретів я не знаю, але деякі вам відкрию!
Опис приготування:
Як правило, рибник - закритий пиріг у формі човники, але може мати і чотирикутну форму. Відомі рибники і трикутної злегка випуклої форми. Пироги трикутної форми частіше виготовляють з рибним фаршем. Що стосується вибору риби, то краща малокостная риба: палтус, зубатка, налим, судак, лихоманка, уваги. А ось з жирної риби краще випікати пироги відкриті. Прийнято подавати рибники гарячі, як самостійну страву або закуску. Тепер поговоримо про те, як його їдять. У гарячого рибника ножем зрізають верхню скоринку, і виделкою їдять рибу з нижнім шаром. Верхня скоринка використовується замість хліба, вприкуску. Тепер ви знаєте, всі секрети, пора дізнатися, як приготувати російський рибник!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Швидкодіючі сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Риба - 500 грам
- Лук білий - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Жовток - 1 штука (для змазування тіста)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка