Рогалики
(покроковий рецепт з фото)
Смачні рогалики з джемом з розсипчастого тесту - що може бути краще до вечірнього чаю? Так швидше порадуйте своїх рідних і за допомогою цього рецепта спечіть відмінні рогалики, всі будуть задоволені!
Домашня випічка це завжди смачно! Тому не лінуємося і тішимо своїх рідних смаколиками до чаю. Я пропоную вам спекти рогалики: смачні і солодкі. Інгредієнтів для них знадобиться трохи, процес нескладний. А допоможе вам в цьому рецепт, в якому розказано, як приготувати смачні рогалики. І навіть якщо ваші вироби не вийдуть такими красивими, як в магазині, нічого страшного, зате все смачно і приготовлено з натуральних інгредієнтів і з любов'ю.
- Борошно пшеничне - 3, 5 склянки
- Вершкове масло - 250 грам (або маргарину)
- Крем - 250 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Густий джем - 100-130 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
Всипаємо в миску борошно, змішуємо її з розпушувачем. Додаємо цукор, сметану і вершкове масло.
І замішуємо м'яке тісто. Відправимо його в холодильник хвилин на 20-30.
Ділимо тісто на кілька частин. Беремо частину тіста і розгортаємо в круглий пласт товщиною 4-5 мм. Ділимо коло на сегменти.
На широку частину сегмента викладаємо густий джем.
І загортаємо рогалик, починаючи з широкого кінця.
Викладаємо рогалики на деко, застелене пергаментом.
І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25 до красивого кольору.
Посипаємо рогалики цукровою пудрою і запрошуємо всіх до столу.