Рецепт Рисовий гарнір з горошком і кукурудзою фото

Рисовий гарнір з горошком і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб урізноманітнити звичайний гарнір з рису, пропоную додати до нього трохи нових інгредієнтів. Блюдо вийде більш яскравим і смак заграє новими фарбами!

Опис приготування:

Такий гарнір відмінно підійде до рибних або м'ясних страв. Також відмінно буде виглядати на обідньому столі, як самостійну страву. Цей рецепт Вам точно припаде до смаку. Пробуйте!

  • Мал - 1 склянок
  • Горох - 200 грам (можна використовувати заморожений)
  • Кукурудза - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Кріп - 1 Пучков
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
рисовий гарнір з горошком і кукурудзою - фото крок 1
Насамперед відваріть рис до готовності.
рисовий гарнір з горошком і кукурудзою - фото крок 2
Обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
рисовий гарнір з горошком і кукурудзою - фото крок 3
Додайте в сковороду горошок і кукурудзу. Обсмажте все разом, щоб горошок встиг розморозитися.
рисовий гарнір з горошком і кукурудзою - фото крок 4
Всипте рис і добре перемішайте. Додайте дрібно нарізаний кріп, сіль і спеції. Все добре прогрійте і подавайте до столу.
рисовий гарнір з горошком і кукурудзою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти