Рисовий гарнір з горошком і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити звичайний гарнір з рису, пропоную додати до нього трохи нових інгредієнтів. Блюдо вийде більш яскравим і смак заграє новими фарбами!
Такий гарнір відмінно підійде до рибних або м'ясних страв. Також відмінно буде виглядати на обідньому столі, як самостійну страву. Цей рецепт Вам точно припаде до смаку. Пробуйте!
- Мал - 1 склянок
- Горох - 200 грам (можна використовувати заморожений)
- Кукурудза - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Кріп - 1 Пучков
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Насамперед відваріть рис до готовності.
Обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
Додайте в сковороду горошок і кукурудзу. Обсмажте все разом, щоб горошок встиг розморозитися.
Всипте рис і добре перемішайте. Додайте дрібно нарізаний кріп, сіль і спеції. Все добре прогрійте і подавайте до столу.
Смачного!