Рисовий гарнір з горошком і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Щоб урізноманітнити звичайний гарнір з рису, пропоную додати до нього трохи нових інгредієнтів. Блюдо вийде більш яскравим і смак заграє новими фарбами!
Опис приготування:
Такий гарнір відмінно підійде до рибних або м'ясних страв. Також відмінно буде виглядати на обідньому столі, як самостійну страву. Цей рецепт Вам точно припаде до смаку. Пробуйте!
- Мал - 1 склянок
- Горох - 200 грам (можна використовувати заморожений)
- Кукурудза - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Кріп - 1 Пучков
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Насамперед відваріть рис до готовності.
Обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
Додайте в сковороду горошок і кукурудзу. Обсмажте все разом, щоб горошок встиг розморозитися.
Всипте рис і добре перемішайте. Додайте дрібно нарізаний кріп, сіль і спеції. Все добре прогрійте і подавайте до столу.
Смачного!