Рис з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на обід? Пропоную вам спробувати рис з індичкою - легке, але ситне блюдо, яке можна їсти і під час дієти. Індюшачий фарш, круглий рис і трохи квасолі - смачно!
Щоб приготувати рис з індичкою, ви можете взяти будь-який рис (круглий, довгий, пропарений або навіть дикий). Я зазвичай беру круглий, адже він добре розварюється. Також можна взяти готовий фарш з індички або приготувати його самостійно. Крім селери, ви сміливо можете додати моркву або червоний болгарський перець, тоді блюдо стане яскравішим!
Дивіться, як приготувати рис з індичкою.
- Відварений рис - 2 склянки
- Індичка - 1-1, 2 кілограма
- Квасоля консервована - 300-400 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Стебло селери - 4-5 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Петрушка - За смаком
- Приправа - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Рис промийте та відваріть до готовності.
Тим часом почистіть овочі. Цибуля, болгарський перець і стебло селери поріжте кубиками або просто скибочками (середнього розміру).
Тим часом почистіть овочі. Цибуля, болгарський перець і стебло селери поріжте кубиками або просто скибочками (середнього розміру).
Розігрійте оливкову олію на сковороді, обсмажте подрібнені зубчики часнику, потім додайте овочі і смажте, помішуючи, хвилин 10.
Коли овочі стануть м'якими і підрум'яняться, відсуньте їх краях сковороди і викладіть в центр фарш індички.
Коли овочі стануть м'якими і підрум'яняться, відсуньте їх краях сковороди і викладіть в центр фарш індички.
Обсмажуйте до рум'яного кольору.
Перемішайте фарш з овочами і додайте приправ і сушеної зелені за смаком.
Перемішайте фарш з овочами і додайте приправ і сушеної зелені за смаком.
Потім додайте квасолю і акуратно розмішайте, щоб не придушити її.
В цілому, блюдо готово, коли індичка готова. Тому смажте ще хвилини 3 - і можете вимикати вогонь.
В цілому, блюдо готово, коли індичка готова. Тому смажте ще хвилини 3 - і можете вимикати вогонь.
Ви можете перемішати індичку з рисом і подавати в такому вигляді.
Або викласти індюшачий фарш з овочами поверх рису.
Смачного!
Смачного!