Рибна солянка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите рибні супи точно також, як люблю їх я, то цей рецепт обов'язково вам сподобається. Сьогодні розповім вам, як приготувати рибну солянку із сьомги.
Опис приготування:
При подачі солянку рекомендується прикрасити часточкою лимона, подрібненою зеленню і маслинами без кісточок. Буде дуже смачно, ситно і поживно, навіть не сумнівайтеся. Рибна солянка стане одним з ваших улюблених страв!
- Сьомга - 1200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Солоні огірки / каперси - 40 грам
- Помідори - 500 грам
- Маслини - 100 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон, зелень - За смаком (для подачі)
1
Обробити сьомгу, відділи філе, промийте і покладіть в каструлю. Рибку залийте 3-ма літрами води і поставте на вогонь, доведіть до кипіння. По ходу приготування рибного бульйону необхідно періодично знімати пінку з поверхні.
2
У бульйон додайте спеції і варіть все на протязі однієї години. Коли годину пройде, рибу потрібно витягти з бульйону, а сам бульйон процідити через марлю.
3
Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями, обсмажте на розпеченій сковороді з рослинним маслом до стану прозорості. Дрібним кубиком наріжте солоні огірки або каперси, помідори і додайте все це до цибулі. Обсмажуйте, ретельно перемішуючи, протягом 5 хвилин.
4
Рибу нарізати кубиком, зажарку відправте в бульйон і варіть протягом 15 хвилин на середньому вогні. Після додайте рибу і варіть протягом 5 хвилин. Рибна солянка з сьомги готова, смачного!