Рибна солянка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибні супи точно також, як люблю їх я, то цей рецепт обов'язково вам сподобається. Сьогодні розповім вам, як приготувати рибну солянку із сьомги.
При подачі солянку рекомендується прикрасити часточкою лимона, подрібненою зеленню і маслинами без кісточок. Буде дуже смачно, ситно і поживно, навіть не сумнівайтеся. Рибна солянка стане одним з ваших улюблених страв!
- Сьомга - 1200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Солоні огірки / каперси - 40 грам
- Помідори - 500 грам
- Маслини - 100 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон, зелень - За смаком (для подачі)
1
Обробити сьомгу, відділи філе, промийте і покладіть в каструлю. Рибку залийте 3-ма літрами води і поставте на вогонь, доведіть до кипіння. По ходу приготування рибного бульйону необхідно періодично знімати пінку з поверхні.
2
У бульйон додайте спеції і варіть все на протязі однієї години. Коли годину пройде, рибу потрібно витягти з бульйону, а сам бульйон процідити через марлю.
3
Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями, обсмажте на розпеченій сковороді з рослинним маслом до стану прозорості. Дрібним кубиком наріжте солоні огірки або каперси, помідори і додайте все це до цибулі. Обсмажуйте, ретельно перемішуючи, протягом 5 хвилин.
4
Рибу нарізати кубиком, зажарку відправте в бульйон і варіть протягом 15 хвилин на середньому вогні. Після додайте рибу і варіть протягом 5 хвилин. Рибна солянка з сьомги готова, смачного!