Рибна солянка з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли м'ясні супи і борщі, зробіть раціон своїх перших страв. Готувати просто, а результат просто приголомшливий. Запишіть рецепт, як приготувати рибну солянку з крабовими паличками.
Кількість продуктів вказано не строго, його сміливо можна змінювати в залежності від потреб вашої родини.
Риба для такої солянки підійде будь-яка морська.
Замість зеленої цибулі, звичайно, можна використовувати ріпчаста. Солоні огірки при необхідності можна натерти на великій тертці.
- Вода - 3 L
- Картопля - 1 кілограм
- Риба морська - 600 грам (нЕК)
- Крабові палички - 240 грам
- Огірки солені - 3 штуки
- Цибуля - 300 грам
- Морква - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, приправи - За смаком
1. Картоплю очистіть, наріжте кубиками і поставте варитися в підсоленій воді.
2. Морквину натріть на крупній тертці, а цибулю дрібно наріжте. Якщо у вас зелена цибуля, розділіть його білу і зелену частини. Підсмажте морква і білий лук на суміші вершкового і рослинного масел.
3. Огірки наріжте дрібними кубиками і відправте до овочів, тушкуйте з разом 7-10 хвилин.
4. Потім додайте томатну пасту і пару половников картопляного відвару. Надішліть сюди ж приправи, лавровий лист і перець. Гасіть ще 10 хвилин під закритою кришкою, в кінці приготування додайте нарізані стрілки зеленої цибулі.
5. Рибу помийте і очистіть, видаліть у неї плавники і нутрощі, наріжте порційними шматочками. Закладіть її в каструлю з картоплею, коли він буде наполовину готовий. Злегка посолити.
6. Крабові палички наріжте кільцями і відправте до риби, коли та закипить. Сюди ж додайте тушковані овочі, варіть ще 5 хвилин.
7. Коли суп настоявся - подавайте його на стіл, прикрасивши зеленню.