Рецепт Рагу з кабачків і помідорів фото

Рагу з кабачків і помідорів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Є тільки одне літнє блюдо, в якому ви знайдете такий достаток овочів і яке при цьому дуже легко приготувати, і це рагу з кабачків і помідорів, незамінний варіант в літньо-осінній період.

Опис приготування:

Якщо у вас вже дозрів перший урожай кабачків, і ви шукайте який-небудь хороший рецепт з ними, то пора б уже зупинитися, адже зараз я розповім вам, як приготувати рагу з кабачків і помідорів. На мій погляд, це найкраще, що можна зробити зі свіжих овочів, адже в рагу вони настільки ідеально поєднуються і обмінюються смаками і ароматами один з одним, що в результаті блюдо виходить неймовірно смачне і соковите. Ви можете їсти таке рагу як гарнір до м'яса або, скажімо, до риби або ж подати його як самостійне повноцінне блюдо. Так чи інакше, але з цим простим рецептом рагу з кабачків і помідорів смачний обід або вечерю вам точно забезпечений.

  • Кабачок - 1 штука (середній)
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень свіжа - 40 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 1
У глибоку сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю і моркву кружечками протягом 5 хвилин.
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 2
Як тільки цибуля стане прозорою, викладаємо на сковороду нарізані часточками помідори, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо овочі на повільному вогні 5-7 хвилин.
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 3
Кабачок промиваємо та нарізаємо на кружечки, обсмажуємо його до золотистого кольору на окремій сковороді (приблизно 5 хвилин). Якщо додати його відразу до інших овочів, то він пустить сік і втратить свою форму, рагу тоді вийде як каша, тому смажити його краще окремо.
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 4
Перекладаємо обсмажений кабачок на сковороду до решти інгредієнтів, перемішуємо все і тушкуємо ще 1-2 хвилини.
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 5
В самому кінці солимо і перчимо рагу, додаємо подрібнений часник і свіжу зелень, перемішуємо, вимикаємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо рагу просочитися сіллю і часником на 10 хвилин.
рагу з кабачків і помідорів - фото крок 6
А потім пригощаємося смачним на світі стравою, смачного!

Схожі рецепти