Рагу з кабачків і помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Є тільки одне літнє блюдо, в якому ви знайдете такий достаток овочів і яке при цьому дуже легко приготувати, і це рагу з кабачків і помідорів, незамінний варіант в літньо-осінній період.
Якщо у вас вже дозрів перший урожай кабачків, і ви шукайте який-небудь хороший рецепт з ними, то пора б уже зупинитися, адже зараз я розповім вам, як приготувати рагу з кабачків і помідорів. На мій погляд, це найкраще, що можна зробити зі свіжих овочів, адже в рагу вони настільки ідеально поєднуються і обмінюються смаками і ароматами один з одним, що в результаті блюдо виходить неймовірно смачне і соковите. Ви можете їсти таке рагу як гарнір до м'яса або, скажімо, до риби або ж подати його як самостійне повноцінне блюдо. Так чи інакше, але з цим простим рецептом рагу з кабачків і помідорів смачний обід або вечерю вам точно забезпечений.
- Кабачок - 1 штука (середній)
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень свіжа - 40 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком