Рецепт Пшоняні оладки фото

Пшоняні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Крупи, Пшоно і пшениця
ПП рецепти
На обід, Для дітей, На сніданок
Випічка, Оладки

Ось вам бюджетний і цікавий варіант, як приготувати пшоняні оладки. Їх можна зробити солодкими або солоними. Це відмінний варіант для сніданку або швидкого і смачного перекусу замість бутербродів.

Економний варіант використання залишилася після вечері або обіду пшоняної каші, яку і викинути шкода, але і є її ніхто вже не буде. Оладки за таким рецептом готуються так само просто і швидко, як і звичайні. Вони смачні і поживні, і ніхто не здогадається, що основним інгредієнтом була пшоняна каша. Подавати млинці можна з медом, джемом, варенням або сметаною, а також з вершковим, сирним і іншими соусами.

  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Пшоняна каша - 1 Склянка (готова)
пшоняні оладки - фото крок 1
1. У мисці розминаємо готову кашу, вбиваємо яйце, всипаємо борошно, цукор і додаємо розпушувач. Ми залишаємо тісто на пару хвилин, після чого приступаємо до приготування.
пшоняні оладки - фото крок 2
2. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо соняшникову олію, розігріваємо. На розпечену поверхню ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо оладки з двох сторін до появи золотистої скоринки.
пшоняні оладки - фото крок 3
3. Готові оладки перекладаємо відразу на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Подаємо оладки з медом і ягодами.

Схожі рецепти