Рецепт Биточки пшоняні фото

Биточки пшоняні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Пшоно і пшениця
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Биточки

Дуже корисне і смачне блюдо. Готується порівняно швидко, з'їдається ще швидше. Вони, хто не любить пшоняну кашу, із задоволенням уминають такі биточки.

З такою простою і дуже корисною крупи як пшоно можна готувати не тільки каші. Хочу розповісти вам, як зробити биточки пшоняні. Це дуже смачна страва, в моїй родині воно йде на "ура" . Навіть ті, хто не любить пшоняну кашу, із задоволенням наминали такі биточки. Подавати їх можна і просто зі сметаною, і з будь-яким вашим улюбленим соусом. Приготувати пшоняна биточки в домашніх умовах дуже просто. Читайте рецепт і беріться за приготування.

  • Пшоно - 150 грам
  • Вода - 300 грам
  • Сир - 75 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне для смаження - 75 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
биточки пшоняні - фото крок 1
Варимо пшоно в підсоленій воді до повної готовності. Остужаем.
биточки пшоняні - фото крок 2
Додаємо в пшоняну кашу яйце і нарізаний кріп.
биточки пшоняні - фото крок 3
Натираємо на тертці сир, відправляємо до пшону. Добре перемішуємо масу до однорідності.
биточки пшоняні - фото крок 4
Формуємо биточки і обвалюють їх в панірувальних сухарях.
биточки пшоняні - фото крок 5
Обсмажуємо биточки на розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти