Биточки пшоняні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисне і смачне блюдо. Готується порівняно швидко, з'їдається ще швидше. Вони, хто не любить пшоняну кашу, із задоволенням уминають такі биточки.
З такою простою і дуже корисною крупи як пшоно можна готувати не тільки каші. Хочу розповісти вам, як зробити биточки пшоняні. Це дуже смачна страва, в моїй родині воно йде на "ура" . Навіть ті, хто не любить пшоняну кашу, із задоволенням наминали такі биточки. Подавати їх можна і просто зі сметаною, і з будь-яким вашим улюбленим соусом. Приготувати пшоняна биточки в домашніх умовах дуже просто. Читайте рецепт і беріться за приготування.
- Пшоно - 150 грам
- Вода - 300 грам
- Сир - 75 грам
- Кріп - 20 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне для смаження - 75 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
![биточки пшоняні - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_pshennie-98063.webp)
Варимо пшоно в підсоленій воді до повної готовності. Остужаем.
![биточки пшоняні - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_pshennie-98064.webp)
Додаємо в пшоняну кашу яйце і нарізаний кріп.
![биточки пшоняні - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_pshennie-98066.webp)
Натираємо на тертці сир, відправляємо до пшону. Добре перемішуємо масу до однорідності.
![биточки пшоняні - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_pshennie-98067.webp)
Формуємо биточки і обвалюють їх в панірувальних сухарях.
![биточки пшоняні - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_pshennie-98068.webp)
Обсмажуємо биточки на розігрітій олії до рум'яної скоринки.