Рецепт Пшоняна каша з грушею фото

Пшоняна каша з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Фрукти , Крупи , Пшоно і пшениця , Груша
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся рецептом, як приготувати пшоняну кашу з грушею. Це десертна солодка каша, якої можна порадувати себе на сніданок. Дуже смачно!

Опис приготування:

За таким же принципом можна приготувати пшенку з яблуками. Якщо додати корицю і горішки, то каша вийде ще смачніше.

  • Груша - 2 штуки
  • Кленовий сироп - 160 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки(1/4 ç.l. - для груш, 1/4 ç.l. - в кашу)
  • Вода - 960 мілілітрів(480 мл. - для груш, 480 мл. - в кашу)
  • Пшоняна крупа - 180 грам
  • Рослинна молоко - 240 мілілітрів
пшоняна каша з грушею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пшоняна каша з грушею - фото крок 2
Розріжте грушу навпіл, видаліть серцевину. Наріжте скибочками уздовж середньої товщини.
пшоняна каша з грушею - фото крок 3
У каструлі з товстим дном змішайте сироп, воду, сіль і часточки груші. Доведіть суміш до кипіння на середньому вогні, накрийте кришкою і варіть хвилин 10, поки груша не стане м'якою.
пшоняна каша з грушею - фото крок 4
Вийміть грушу, а сироп продовжуйте варити, поки обсяг не зменшиться в два рази. Потім залийте сиропом грушу і дайте повністю охолонути.
пшоняна каша з грушею - фото крок 5
В окремій каструлі змішайте молоко, воду, щіпку солі і пшоняну крупу. Доведіть до кипіння на середньому вогні, потім зменшіть температуру. Варіть кашу на низькому вогні 30 хвилин.
пшоняна каша з грушею - фото крок 6
Перекладіть кашу в тарілку, зверху полийте сиропом і викладіть часточки груш. Перед подачею кашу можна прикрасити горіхами.
пшоняна каша з грушею - фото крок 7
Пшоняна каша з грушею готова, смачного!

Схожі рецепти