Пряники без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Подана вранці на десерт, пряник, приготована без яєць, завдяки входить до його складу кави підбадьорить, а мед і горіхи наповнять вашу сім'ю енергією і вітамінами на цілий день. Терміново готуємо!
Для приготування такого десерту, як пряник без яєць, не потрібні особливі продукти. Блюдо готується швидко, завдяки що входять до складу меду і волоських горіхів воно навіть вважається корисним. Стакан свіжого звареної кави надає бадьорить. Блюдо буде хорошим початком для робочого дня. Спробуйте, ця пряник напевно займе гідне місце в скарбничці ваших фірязиках рецептів.
- Кава - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Мед - 0, 7 склянки
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
1. Зваріть міцну каву в обсязі однієї склянки. Приготуйте ємність для тесту. Процідіть кави через сито. Додайте мед, насипте цукор. На невеликому вогні підігрійте до повного розчинення інгредієнтів.
2. Зніміть ємність з вогню. Додайте в неї соду, горіхи, приправити сіллю. Сода, поєднана з медом, утворює піну і надає тісту білий колір. Додайте в тісто борошно, отримана рідина по густоті повинна нагадувати сметану.
3. Підготуйте форму, для цього її змастіть вершковим маслом і покладіть папір для запікання. Вилийте отримане тісто в форму.
4. Випікайте в духовці 50 хвилин при температурі 180С. Перевірити готовність страви можна за допомогою звичайної зубочистки. Після проколювання тесту вона повинна залишатися сухою.
5. Десерт посипте зверху цукровою пудрою. Блюдо готово! Тепер рецепт про те, як приготувати пряник без яєць, ви можете вписати в книгу зі своїми фірязиками стравами.