Рецепт Пряники без яєць фото

Пряники без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Подана вранці на десерт, пряник, приготована без яєць, завдяки входить до його складу кави підбадьорить, а мед і горіхи наповнять вашу сім'ю енергією і вітамінами на цілий день. Терміново готуємо!

Опис приготування:

Для приготування такого десерту, як пряник без яєць, не потрібні особливі продукти. Блюдо готується швидко, завдяки що входять до складу меду і волоських горіхів воно навіть вважається корисним. Стакан свіжого звареної кави надає бадьорить. Блюдо буде хорошим початком для робочого дня. Спробуйте, ця пряник напевно займе гідне місце в скарбничці ваших фірязиках рецептів.

  • Кава - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Мед - 0, 7 склянки
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком
пряники без яєць - фото крок 1
1. Зваріть міцну каву в обсязі однієї склянки. Приготуйте ємність для тесту. Процідіть кави через сито. Додайте мед, насипте цукор. На невеликому вогні підігрійте до повного розчинення інгредієнтів.
пряники без яєць - фото крок 2
2. Зніміть ємність з вогню. Додайте в неї соду, горіхи, приправити сіллю. Сода, поєднана з медом, утворює піну і надає тісту білий колір. Додайте в тісто борошно, отримана рідина по густоті повинна нагадувати сметану.
пряники без яєць - фото крок 3
3. Підготуйте форму, для цього її змастіть вершковим маслом і покладіть папір для запікання. Вилийте отримане тісто в форму.
пряники без яєць - фото крок 4
4. Випікайте в духовці 50 хвилин при температурі 180С. Перевірити готовність страви можна за допомогою звичайної зубочистки. Після проколювання тесту вона повинна залишатися сухою.
пряники без яєць - фото крок 5
5. Десерт посипте зверху цукровою пудрою. Блюдо готово! Тепер рецепт про те, як приготувати пряник без яєць, ви можете вписати в книгу зі своїми фірязиками стравами.

Схожі рецепти